سایت معرفی و نقد کتاب وینش
سایت معرفی و نقد کتاب وینش

انتخاب کتاب!

معیار شما برای انتخاب یک کتاب چیست؟

 

 

 

با توجه به حجم زیادی از کتاب‌هایی که منتشر می‌شوند، که گاهی ترجمه‌های تکراری نیز هستند، و افزایش قیمت کتاب‌ها، انتخاب کتاب با محتوا، ترجمه، داستان و قالب مناسب دشوار شده است. در این بین شاید انتخاب کتاب خوب نوعی مهارت به شمار بیاید. معیار(های) شما برای انتخاب، خرید و مطالعه یک کتاب چیست؟

 

 

دسته کتاب

 

در بخش نظرات برایمان بنویسید.

سرگرمی
انتخاب کتاب!

  این مقاله را ۱۸۳ نفر پسندیده اند

7 دیدگاه در “انتخاب کتاب!

  1. Sajjad می گوید:

    من تقریبا میشه گفت به تازگی با برنامه ” کتاب باز ” آشنا شدم و چند وقتیه برنامه های کتاب باز با حضور مسعود فراستی رو به عنوان کارشناس ثابت نگاه میکنم و بعد از مدتی فهمیدم آدمی هست که عمری رو کتاب خونده و مهم تر از اون درست خونده، لیستی با عنوان ۱۰۰ کتاب مورد علاقش داره که من به تازگی برای خرید چند کتاب به این لیست مراجعه کردم، اگر هم کتاب مطابق با احساساتم نبود احساساتم رو میزنم کنار چون در اون لحظه دیدگاه نویسنده و خود کتاب از احساسات من مهم تر و حیاتی تره.

    چند کتاب معرفی شده برای نمونه :

    جنایت و مکافات، اوژنی گرانده، سونات اشباح، خانه عروسک، تصویر یک زن، بانو با سگش، ایلیاد، ادیسه، مسخ، گفتگو در کاتدرال و …

    برنامه ۱۰۰ کتاب مورد علاقه فراستی رو ببینین فاقد از این که از منظر سینمایی باهاش موافق باشین یا مخالف اما آدمی به شدت کتابخانه ( و مهم تر از اون کسی هست که “درست” کتاب خوانده ).

  2. deleted
    deleted می گوید:

    من لیستی از کتاب‌هایی که به نظرم جالب می‌آیند دارم که هر از گاهی به‌روز رسانی‌اش می‌کنم. لیستم را اولویت بندی هم می‌کنم. موضوع، قیمت و البته حال و هوای خودم در زمان به‌روز رسانی لیست تاثیرگذارند. البته تازگی نقدهایی که از کتاب‌ها می‌خوانم خیلی کمکم می‌کنند. چه در بالابردن اولویت و چه در کاهش آن و یا حتا حذف آن کتاب از لیست.

  3. بهمن موسی زاده
    بهمن موسی زاده می گوید:

    لیست های متعددی از شاهکارهای ادبی جهان موجود است ولی به نظر من ادبیات شبیه موسیقی است. هر کتاب برای حال و هوای خاصی نگاشته شده است. در انتخاب کتاب نخست باید هدف خود را مشخص کنیم : قصد داریم سرگرم شویم، در زندگی خود تغییر و تحولی ایجاد کنیم، اطلاعاتی در زمینه خاصی به دست آوریم و … ؟
    سپس از روحیات، جهان بینی و گرایشات سیاسی یا فلسفی نویسنده با مطالعه خلاصه زندگی نامه اش مطلع شویم. بد نیست نقد هایی از کتاب مورد نظر را که البته به اصل ماجرا اشاره ای نکرده اند نیز بخوانیم. در نهایت بسنجیم آیا این کتاب با خلقیات ما سازگاری دارد و از خواندن آن لذت و بهره ای خواهیم برد یا بهتر است سراغ کتاب دیگری برویم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *