vinesh وینش
vinesh وینش

 

سایت معرفی و نقد کتاب وینش همکاران

اسطوره و سینما

نویسنده: استوارت ویتیلا

مترجم: محمد گذر آبادی

ناشر: هرمس

نوبت چاپ: ۴

سال چاپ: ۱۳۹۵

تعداد صفحات: ۳۵۹

شابک: ۹۷۸۹۶۴۳۶۳۵۵۴۱

  این مقاله را ۱ نفر پسندیده اند

اسطوره و سینما

تهیه این کتاب


تاکنون 1 نفر به این کتاب امتیاز داده‌اند

اسطوره و سینما

در کتاب اسطوره و سینما نوشته استورات ویتیلا، که در آن نویسنده می‌کوشد ساختار اسطوره‌ای را در ۵۰ فیلم پرمخاطب و به یاد ماندنی تاریخ سینما بررسی کند.

کتاب ویتیلا با مقدمه‌ای از خود کریستوفر وگلر، پر از نمودارهایی است که هر کدام ساختار اسطوره‌ای را در یک فیلم بررسی می‌کنند. کتاب «ساختار اسطوره‌ای در داستان و فیلمنامه» (یا ترجمه دیگری که تحت عنوان سفر نویسنده منتشر شده) به خواننده کمک می‌کند فیلمنامه‌ نویسی و داستان‌گویی را در پیوند با تاریخ چند هزار ساله بشر بیاموزد و ارتباط شخصیت‌هایش را با کهن الگوهای ازلی-ابدی برقرار سازد.

#فیلمنامه‌ نویسی بیش از خواندن چند کتاب آموزشی نیازمند مطالعه پیوسته در حوزه ادبیات دراماتیک، تماشای فیلم، تمرین و ممارست و پشتکار است. همان‌طور که در دو هفته نمی‌توان زبانی جدید فراگرفت و بیست روزه نمی‌شود بدون ورزش و داشتن برنامه غذایی مناسب به وزن ایده‌آل رسید، در یک دوره کوتاه ده روزه یا بیست روزه هم امکان نوشتن فیلمنامه داستانی مطلوب وجود ندارد.

کتاب‌های معرفی شده در این مقاله صرفاً یک پیشنهاد مطالعه است. پیشنهادی که می‌تواند با کتاب‌های بیشتر و تخصصی‌تر تکمیل شود. با این حال، پیدا کردن دیگر کتاب‌های مناسب از بین ده‌ها کتاب موجود در بازار، خود مستلزم مهارتی است که همچنان در ده روز قابل کسب نیست!

نوشته‌ها و کتاب‌های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *