دانلود و خرید کتاب برگزیده مرصادالعباد عبدالله بن محمد نجم رازی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب برگزیده مرصادالعباد اثر عبدالله بن محمد نجم رازی

کتاب برگزیده مرصادالعباد

معرفی کتاب برگزیده مرصادالعباد

کتاب مرصادالعباد نوشتهٔ عبدالله بن محمد نجم رازی است و رضا انزابی نژاد در کتاب برگزیده مرصادالعباد، گزیده‌ و گزارشی از آن را جمع‌آوری کرده است. این کتاب را انتشارات سمت منتشر کرده است.

درباره کتاب برگزیده مرصادالعباد

کتاب «مرصادالعباد» که در قرن هفتم هجری، یکی از دوره‌های مهم تاریخ تصوف ایران، به دست نجم‌الدین رازی ملقّب به دایه نگاشته شده، گذشته از اهمیتی که به لحاظ تعلیم مبادی و اصول تصوف دارد، به جهت نثر پخته و بیان آهنگین چنان اهمیتی دارد که استادان بزرگ آن را «سِحر مطلق» خوانده‌اند. کتاب برگزیده مرصادالعباد که به اهتمام دکتر رضا انزابی‌نژاد فراهم آمده، شامل مقدمه‌ای کوتاه دربارهٔ زندگی نجم‌الدین رازی و ارزش‌های ادبی و عرفانی مرصادالعباد، متون برگزیده و شرح و توضیح آن است. در شرح و توضیح متون، به اصطلاحات صوفیه، مشایخ و بزرگان تصوّف، مضامین مشترک متن با اشعار شاعران پیش و پس از نجم‌الدین دایه، اعتقادات صوفیه و لغات تاریخی توجه خاص شده است.

درباره نشر سمت

سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم‌انسانی دانشگاه‌ها با نام اختصاری سمت، سازمانی دولتی پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران است که به نوشتن و انتشار کتاب‌های دانشگاهی می‌پردازد. این انتشارات در ۷ اسفند ۱۳۶۳ با تصویب شورای‌عالی انقلاب فرهنگی افتتاح شد. هدف از تأسیس این سازمان، تألیف کتاب‌های درسی دانشگاهی متناسب با ارزش‌های ایرانی و اسلامی در رشته‌های علوم‌انسانی دانشگاه‌ها بوده ‌است. انتشارات سمت، علاوه بر فعالیت در حوزه‌های پژوهش، نگارش، ویرایش و انتشار کتاب، در برگزاری همایش‌هایی با موضوع کتاب درسی و نشست‌های پژوهشی معطوف به اهداف و اولویت‌های خود نیز فعال است. انتشارات سمت تابه‌حال بیش از ۲۰۰۰ عنوان کتاب و بیش از ۴۰ میلیون نسخه کتاب منتشر کرده است.

خواندن کتاب برگزیده مرصادالعباد را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دانشجویان رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی پیشنهاد می‌کنیم.


نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۷۹

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۰

سال انتشار

۱۳۷۹

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه