سایت معرفی و نقد کتاب وینش
سایت معرفی و نقد کتاب وینش

قسمت 13: گل گاوزبون دم کنیم یا قهوه؟

اشتراک گذاری این مقاله در فیسبوک اشتراک گذاری این مقاله در توئیتر اشتراک گذاری این مقاله در تلگرام اشتراک گذاری این مقاله در واتس اپ اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین

گل گاوزبون دم کنیم یا قهوه؟

  به قسمت سیزدهم رادیو ریشه با موضوع «گل گاوزبون دم کنیم یا قهوه؟» خوش آمدید. در این قسمت با هم سفری می‌کنیم به دنیای آدمهای بالای شصت سال و با هم می‌شنویم اولین قسمت از فصل دو داستان خونه باغی را، جایی که حالا دیگر اقامتگاه باغی شده و از اولین مهمانهای خود پذیرایی[…]

گل گاوزبون دم کنیم یا قهوه؟

 

به قسمت سیزدهم رادیو ریشه با موضوع «گل گاوزبون دم کنیم یا قهوه؟» خوش آمدید.

در این قسمت با هم سفری می‌کنیم به دنیای آدمهای بالای شصت سال و با هم می‌شنویم اولین قسمت از فصل دو داستان خونه باغی را، جایی که حالا دیگر اقامتگاه باغی شده و از اولین مهمانهای خود پذیرایی می‌کند.

داستان زندگی خواننده ترانه الهه ناز، جناب بنان.

و صحبتهای خانم دکتر علمی در مورد غذاهای استرس‌زا.

گفتگو با خانم آلاله فردی‌پور در مورد مسایل مربوط به زانو.

 

برای دیدن ویدئوهای کامل روانشناسی و فیزیوتراپی می‌توانید به صفحه اینستاگرام ما سر بزنید.

https://instagram.com/radio_risheh?igshid=YmMyMTA2M2Y=

اگر این قسمت را دوست داشتید میتوانید در «حامی باش»، حامیِ ادامه‌ی بودن ِما باشید.

  • https://hamibash.com/rishehrad
 
گل گاوزبون دم کنیم یا قهوه؟

پادکست

حامی ما باشید

این مقاله را ۱ نفر پسندیده اند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *