انقلاب فرهنگی و مزه غذاهای چینی

اشتراک گذاری این مقاله در فیسبوک اشتراک گذاری این مقاله در توئیتر اشتراک گذاری این مقاله در تلگرام اشتراک گذاری این مقاله در واتس اپ اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین

گوینده سهیل سازگار

درباره کتاب «مزه‌شناس» نوشته لو ونفو، نویسنده مقاله: سارا هلاله، راوی سهیل سازگار

مقاله صوتی این شنبه را سهیل سازگار در حالی روایت می‌کند که مستقیما به فرهنگ غذا در کشوری مربوط است که بیش از دو سال است زیر ذره‌بین جهان قرار گرفته! افکار عمومی جهان این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا بر فرهنگ غذای چینی‌ها حساس شده. تا حدی که انتقادات گسترده‌ای در سطح جهان درباره این فرهنگ صورت گرفته است؛ می‌توان با خواندن کتاب «مزه‌شناس» نوشته لو ونفو به اهمیت عمیق خوراکی‌ها در این فرهنگ بیشتر پی‌برد. مقاله صوتی این هفته درباره این کتاب است به قلم سارا هلاله و روایت سهیل سازگار، از راویان وینش‌آوا.

اینجا وینش‌آواست و محلی برای شنیدن مقاله‌های وینش، اما اگر ترجیح می‌دهید این مقاله را به جای شنیدن بخوانید به اینجا بروید.

این مقاله را ۴ نفر پسندیده اند

اشتراک گذاری این مقاله در فیسبوک اشتراک گذاری این مقاله در توئیتر اشتراک گذاری این مقاله در تلگرام اشتراک گذاری این مقاله در واتس اپ اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین

نوشته‌های مرتبط

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.