سایت معرفی و نقد کتاب وینش

از نویسنده جدید کتاب می‌خرید؟

چه چیزهایی در تصمیم‌گیری شما مهم است؟

 

 

با تلاش مترجمان و ناشران اسامی تعدادی از نویسندگان غیر ایرانی برای ما آشنا شده‌اند، سبک و سیاق‌شان را می‌شناسیم و وقتی اثر تازه‌ای از آن‌ها چاپ می‌شود، با اطمینان می‌خریم.

اما درباره نویسندگانی که تابه‌حال اسمشان را نشنیده‌ایم یا اثری از آن‌ها به فارسی ترجمه نشده ماجرا کمی‌ سخت می‌شود.

وقتی پای ادبیات داستانی جهان عرب به میان بیاید ماجرا پیچیده‌تر هم می‌شود. اغلب ما نام‌های کمتری از این نویسندگان و شاعران عرب می‌شناسیم درحالی‌که از اقیانوس هند تا اطلس گروه زیادی به زبان عربی صحبت می‌کنند و هرسال چهره‌های جدیدی به دنیای ادبیات معرفی می‌کنند. اگر به ماجرای ادبیات عرب و دشواری ترجمه آثار جدیدشان علاقمندید، این مقاله را بخوانید.

شما کتاب نویسنده‌ای که برای اولین بار اثری از او به فارسی ترجمه شده، می‌خرید؟ برای تصمیم‌گیری چه چیزهایی برایتان مهم است؟

 

part02 min

  این مقاله را ۲۱ نفر پسندیده اند

اشتراک گذاری این مقاله در فیسبوک اشتراک گذاری این مقاله در توئیتر اشتراک گذاری این مقاله در تلگرام اشتراک گذاری این مقاله در واتس اپ اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین اشتراک گذاری این مقاله در لینکدین

2 دیدگاه در “از نویسنده جدید کتاب می‌خرید؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *